Spidi enduro a další novinky 2024

Italský výrobce motocyklového oblečení a doplňků SPIDI má své špičkové vývojové centrum a letos přichází na trh s opravdu moc pěknými a navíc velice funkčními kousky oblečení :) Tak jdeme si je představit.

Textilní bunda a kalhoty Frontier

Bunda a kalhoty Frontier jsou žhavou novinkou. Tento komplet byl vyvinut pro adventure a enduro jezdce, kteří potřebují bezkonkurenční level bezpečnosti a komfortu při náročném pohybu na motorce. Komplet je certifikován v kategorii AA díky novému materiálu, který je extrémně odolný, lehký a zároveň pružný. Tento materiál zaručuje vysokou abrazivní odolnost a odolnost proti protržení.

Délka bundy je uzpůsobena potřebám enduro a adventure jezdcům. Bunda má střih slim fit, ale díky velké pružnosti materiálu je velmi univerzální a tak padne velké škále typů postav. Velkou novinkou je možnost přizpůsobení pasu pomocí mikrometrického quick-release systému. Jde o velmi jednoduché ovládání pomocí otočného knoflíku. Hlavní zip bundy byl přizpůsoben pro jednoduché ovládání pomocí jedné ruky a je tak asymetrické. Límec a ventilce (u bundy i kalhot) jsou opatřeny magnety, které zajišťují, že vše zůstane na svém místě a nikde nebude plandat i v otevřené pozici.

Bunda má velké množství prostorných kapes a to celkem 7 včetně veliké kapsy na zádech, která je dostatečně prostorná, aby se do ní vešel nepromok. Bunda je součástí systému Step In Wear a je tak možné ji osadit jakoukoliv vložkou SPIDI z tohoto systému. Jde o nesmírně pohodlnou bundu i kalhoty, které nadchnou prakticky každého. Můžeš vybrat ze tří barevných variant :) 

bunda_spidi_frontier

Komplet Frontier z extra elastické látky

 

Textilní bunda EVO Sport

HOODIE EVO SPORT je novou bundou v nabídce SPIDI, která je velmi komfortní, lehká a skvěle sedí. Je ideální na městské ježdění, ale dá se použít na jakoukoliv motorku nebo skútra a také pro volnočasové nošení. Bunda je z velmi lehkého materiálu, který je částečně pružný a tak umožňuje volný pohyb. Váha bundy je pouze 1kg, má odepínací kapuci, větruodolnou membránu, odnímatelné chrániče loktů a ramen. Obsahuje i reflexní prvky pro lepší viditelnost. 

textilni_bunda_spidi_evo_sport

Textilní bunda s kapucí Spidi Evo Sport

 

Textilní bunda Hoodie Warrior

Hoodie Warrior nastavuje nové standarty mezi tzv. technické mikiny. Přináší maximum komfortu, bezpečnosti a univerzálnosti, které oceníš při každé příležitosti. Celoroční bunda přináší ochranu před nepřízní počasí (větru odolná membrána) a zároveň ji lze nadále uzpůsobit pomocí dalších vrstev podporujících systém Step-In Wear. Bunda má bohatý systém ventilací, který oceníš především v teplejším počasí. Mají odnímatelné chrániče loktů a ramen, odnímatelnou kapuci a hmotnost bundy 1,5kg. Označení DP znamená, že jde o kousek z dílny návrháře Aldo Drudi, který je znám například pro své návrhy pro závodníka Valentina Rossiho a mnoho dalších úspěchů na poli designerském v moto a auto světě.  

textilni_bunda_warrior

Textilní bunda Spidi Warrior

Termoprádlo

Kvalitním termoprádlem od SPIDI neuděláš chybu, můžeš ho použít jak pod motorkářské oblečení, tak i na jakýkoliv sport, ale třeba i na vycházku :) No a že se ti bude hodit i pod kombinézu na okruh, vo tom žádná .. :) Každopádně můžeme doporučit termoprádlo doplnit o nákrčník, který dokonale přilne k tělu a když ho používají i jezdci MotoGP, tak netřeba víc psát :)

spidi_termopradlo

Praktické a velmi pohodlné termoprádlo od Spidi

Přeju ti dobrý výběr :) A pokud bys potřeboval s výběrem poradit, tak napiš na dotazy@motojomax.cz nebo zavolej a nebo si rovnou přijď vybrat k nám do prodejny, kde můžeš využít i naši novinku privátní prodej:)

Marťas

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640