Airoh helmy - novinky 2024

Nové designy, nové homologace, vylepšené materiály, rozšířená výbava, to jsou nové helmy od značky Airoh. Přilby testované ve větrném tunelu, protože bezpečnost je prioritou pro všechny motorkáře a vůbec nezáleží, jestli jezdíš na skútru do práce, na stopětadváce do školy, s litrem na okruhu nebo kroskou na polňačce.

Helmy na skútr

Otevřená helma s plexi HELYOS

Populární otevřená přilba nejen do města, která se díky odnímatelnému plexi může používat i bez něj. V souvislosti s homologací 22.06 přichází i inovované jméno, z Heliosu se stává Helyos. Helma s UV plexi s ochranou vrstvou proti poškrábání, s vyjímatelným, pratelným a hypoalergenním interiérem, sluneční clonou, přípravou pro Bluetooth a o váze pouhých 1250g. A v nových 7 barvách :)

helmy_airoh_helyos
Perfektní helma s plexi nejen na skútr


Integrální helmy

Integrální helma MATRYX a MATRYX CARBON

Odhodlaný, agresivní, sebevědomý. Nový Matryx je ideálním společníkem na cestách, který se postaví jakémukoli dobrodružství, dokonce i tomu nejnáročnějšímu. Matryx nahrazuje model ST.501. Bezpečnostní zapínání řemínku pomocí DD kroužků, nadstandardně široké UV plexi s ochrannou vrstvou proti poškrábání a novým interiérem využívajícím technologii 2DRY ( MICROSENSE a SANITIZED ) z tkaniny s 3D strukturou, která snižuje sílu přenášenou na hlavu při nárazu (ASN: Airoh Sliding Net). Celá přilba je navržena ve větrném tunelu: nejen skořepina, ale i ventilace, která je nyní snáze nastavitelná i v rukavicích.

helmy_airoh_matryx

Nové helmy Matryx v 16 barvách

 

Integrální helma SPARK 2

Spark 2 je dokonalá kombinace stylu, výkonu a pohodlí. Jedná se o pokračovatele integrální přilby střední třídy, modelu Spark. Cestovně sportovní helma, bezpečnostní zapínání mikrometrickou přezkou, nadstandardně široké UV plexi, celá přilba je navržena ve větrném tunelu: nejen skořepina, ale i ventilace, která je nyní snáze nastavitelná i v rukavicích. 

helmy_airoh_spark2

Sportovně cestovní helma Airoh Spark 2

 

Integrální helma CONNOR

Lehká cestovní přilba s širokým zorným polem, nadstandardně širokým plexi s úpravou antifog a vylepšenou ventilací obsahující bradové a vrchní vstupní otvory a zadní výstupní otvory. Interiér využívající technologií 2DRY ( MICROSENSE a SANITIZED - je vyjímatelný, pratelný a hypoalergenní) z tkaniny mající 3D strukturu, která snižuje sílu přenášenou na hlavu při nárazu (ASN: Airoh Sliding Net). A 19 nových barev !

helmy_airoh_connor

Cestovně sportovní helma Connor s vylepšenou ventilací

 

Helmy na cestovní enduro

TOP enduro helma Commander 2 a Commander 2 Carbon

Velmi pohodlná helma, kterou můžeš používat ve 3 různých verzích, jako integrální, enduro i motokros. Oproti minulému modelu má nový kšilt, lepší ventilaci, vylepšené ovládání antifogu a sun visoru a více místa pro Bluetooth headset. Hmotnost 1440 g, vyjímatelný držák na kameru, letní bradový deflektor a vyjímatelný zimní bradový deflektor a spoustu dalších vychytávek. Navíc v nových designech inspirovaných barvami motocyklů, přesvědč se sám ..

helmy_commander

 Helmy inspirované barvami motocyklů


Motokrosové helmy 

Kros přilba STRYCKER

Helma Strycker je model off road přilby střední třídy. Hmotnost pouhých 1270 g, DD kroužky, ventilace s 5 vstupy a 2 výstupy, konstruovaná na všechny druhy brýlí, 2 překrývající se skořepiny s různou hustotou materiálu se silikonovými elementy mezi nimi pro rozptýlení kinetické energie při nárazu (AMS2: Airoh Multiaction Safety System).

helmy_airoh_strycker

 Motokrosové lehké helmy Strycker


Kros přilba TWIST 3

Motokrosová helma Twist 3, inovovaný ventilační systém optimalizovaný ve větrném tunelu. Twist 3 je pokračovatelem modelu Twist 2, MX přilby nižší střední třídy, přesto s perfektní výbavou - bezpečnostní zapínání řemínku pomocí DD kroužků, interiér z tkaniny s 3D strukturou, která snižuje sílu přenášenou na hlavu při nárazu (ASN: Airoh Sliding Net), extra rychlé vyjímání lícnic za poutka (AEFR: Airoh Emergency Fast Release), vyjímatelný, pratelný a hypoalergenní interiér i příprava pro Bluetooth.

helmy_airoh_twist3

 Helmy na motokros i čtyřkolku Twist 3

 

Marťas

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640